Okej detta hände för ett tag sen...

...men vem bryr sig?
En kille som min storebror var med för ett tag sen, vi hade samma plats och plötsligt vände han sig om, storebroderns kompis då. Observera att vi har gått i samma skola i två år nu.
"Hur går det med Valle?"
Man fick en chock typ eller något.
Eller i alla fall, bowlade idag med mitt arbetslag. Hamnade i samma grupp som en i klassen och jag fick två strikar :DD
Jag suger på bowling annars.

dikt

"Sakta sakta lyfte flickan upp sitt huvud över det vita glittrande snötäcket.
Men snabbt föll huvudet ner igen. Men en röst som sa "Va inte rädd lilla flicka." flickan slutade att vara rädd och sakta tog ett par varma händer tag om henne. Och sakta drog henne upp. Skogen som var så stor så stor. Blev mindre och mindre."

.-.

Seg uppdatering, jag vet. Men skolan har dragit på allvar nu. Massa prov och redovisningar. Om två veckor så ska jag redovisa ett fransk talande land tre minuter på bara franska. Och sen är det tre-fyra prov kvar. Men sen så får man betyget och får lov.

haha

Blev så förvånad när jag vann en dikttävling när jag hade trott att jag skulle komma tvåa. För det var en sådan vacker dikt som någon skrev. Och min dikt har jag självklart gjort bättre i efterhand. Men här kommer  i alla fall originalet på min dikt.


"Sakta sakta sjönk några fötter eller tassar ner i snön för att sedan kämpa sig upp. En tår hade frusit sig fast på personens kind. 
Personens kropp sakta skakade. 
Och en skyddande röst sa lugnande i luften "Lilla flicka, va inte rädd.". 
Och den lilla flickan slutade att skaka och fötter slutade att kämpa. 
För den lilla flickan hade trillat ner i snön. Hon skulle antagligen inte resa sig fast snön sakta skulle töa."

Tjallahoppa

Hehe har inte uppdaterat på ett tag. Mitt fel jag vet. Men har provat att blogga lite på en nygjord blogg. Men den var inte rolig. Fick Vg och ett beröm av svenskaläraren på en uppgift. Har fått två "klokt" av henne också på några andra uppgifter. Så im happy today :DD
Ska snart in till lund och till Barnhabiliteraringen eller vad det nu hette och prata med någon.
Så ses senare.

Sims 8DD

Ska spela sims 2 eller installera några spel och sedan ladda ner lite. Inget kul att spela det annars jue.
Dagen har gått exremt långsamt idag. Eller pass 3 gick fort. Och nu börjar det mörkna. Inget kul XD okej BunnyyBunnyy goes galencrazy.


Edit: tröttnade, installerar sims 3 ist. Så det blir nörda sims 3 8DD

Bilder säger mer än text.

Börjar sakna sommaren,  då så kunde man ju bara sticka ut vid tre och fota.
Och få såna där fantastiskt fina bilder.
Men mina favoriter är nog de här:

The eye of life





Och en till sak. Jag fick högsta saken på en uppsatts :DD fast jag hade många grammatikfel och stavfel. Länge leve Fysiken.

Sagor som har blivit till film.

Okej. Det här måste vara de finaste sagorna som blev till film eller serie för något år sen.


AllraKärasteSyster
Bröderna LejonHjärta

Lol

Bara jag som har märkt att de där stora serierna som alla nångång har sett DH och UB, vad händer om man tar sista bokstaven i UB och sista i DH. Och det blir BH  lite roligt i alla fall för mig. Har ingen aning om ni har samma humör som jag. Eller mig, beror på vad som är grammatiskt  rätt.

Är med i en tävling. Vem kan låta bli?

http://julaftonsmorgon.blogg.se/2009/november/min-allra-forsta-bloggtavling.html

.

Känner mig minst sagt frisk. Så skulle nog till vårdcentralen imorgon. Har en konstig känsla i magen som inte brukar vara så som det är nu, dålig förklaring jag vet.
Men min kropp är lite speciell när det gäller medicin eller något.
Spoilervarning!

Lol. Och sen så är Izuna så damn lik Sasuke/Sasugay.
Madara och Izuna är typ som kopior av Sasuke och Itachi.

Me wanna

Tatuerera.

Skulle ni eller har ni gjort någon tatuering? Och om ni har gjort en tatuering (väldigt många tatueringord som dyker upp O.O)) vad föreställde bilden?
Jag själv ska tatuerar mig när jag väl fyller arton. Vilket är fyra år tills dess. Men ska då tatuerar in  tre motiv. En med blommor som snirklar sig omkring på ena sidan. Det ska vara två blommor. En vit ros och farfars favorit blomma. Och sen mitt favoritcitat på ena armen och dead guys missin' på den andra armen.
Och ni som inte skall eller vill tatuera er, vad skulle er bild se ut om ni nu måste/ska tatuera er?

Videobloggrej ;DD

Första Vbgrejen. Jag vet, jag ser inte bra ut på natten XD

Denna låten får en verkligen att tänka till.

Min tanke om vad som kommer hända när man har dött.

Jag tror att man kan välja att stanna på jorden fast då som ett spöke och vaka över de sina. Eller så väljer man att komma till himlen, och träffa andra som man har saknat där uppe.
Men ingenting försvinner helt. Inte om man har något minne kvar från personen.

Dumma spruta

Har varit halvdöd nu i förmiddags. Tog vaccinet för A(H1N1) och fick biverkningar. Första gången faktiskt som jag har regerat på biverkningar. Hade feber innan men den har som tur är lagt sig. Men armen gör ont, och det har smått spridit sig. Och jag skulle till pappa idag. Men nu dröjer det två veckor tills jag får se honom.
Mumintrollet som var julkalender 1973, är faktiskt bra. Alla de här gamla julkalenderna  är faktiskt mycket bättre än de nya.

tävling

Är med och tävlar hos http://hemmahosuttan.blogspot.com/

nybörjar franska, så förlåt för den dåliga grammataiken

Regarde Regarde
Un petit fille
Admire Admire
Je crois mon frère aime elle.
Elle est très chouette
Mais ses yeux sont tristes.
Okej, fick hjälp av både google translate och textboken. Men ett roligt sätt att plugga på ^^
För folk som inte förstår:
Se, se
En liten flicka
Beundra beundra
Jag tror min bror gillar henne.
Hon är mycket söt
Men hennes ögon är mycket ledsna.
akatsuki

fobier

Har/haft någon annorlunda eller rolig fobi? Som ni vill dela med er av? Jag har i alla fall haft en, och den är som tur är över. Jag hade hårfobi när jag var liten. Jag kunde ta i mitt eget hår men inte kunde jag ta bort håret från borsten, eller någon annan. Men den är som sagt över. Och nu har jag en annan fobi. Och det är att tända ljus och såna saker med tändstickor. Men den vet jag typ anledningen till. Och sen så har jag en sprutfobi.



dålig uppdatering

Jag vet. Men ska försöka vara lite mer aktivare. Eller något. Får snart börja ta på mig kläder och sen lata mig XD Men om snart en timma så ska jag till skolan igen.

film

Har sett sammanlagt fem filmer och mer kommer det bli. Ska såklart dygna sista dagen innan skolan/Helvetet är tillbaka. Så senare idag kommer jag bara vara hemma. Och bara allmänt gosa. Man måste ju ta tilvara på den lediga tiden. För sen så kommer det en månad utan lov. Eller denna månaden har ju inga lov. O.O
RSS 2.0