Djur

Djur de går en direkt i hjärtat. Även om man är rädd för dem eller hatar dem men ändå så ler man när man ser dem. Eller så blir man bara arg och springer därifrån. Men det beror ju på vem vi är.
Men de finns där för oss.  För min del så har jag några katter och kaniner i hjärtat. Fast en katt och tre kaniner som är där uppe. Vad vi vet i alla fall.
Fina Tess ^^
Kanske inte en sån fin bild. Men den är i alla fall den nyaste av dem.  Men detta är min Stjärnan.

:..

Känner mig så osäker i allt. Att vara kvar är nog det jag mest är osäker i. Det börjar mer och mer kännas som jag gjorde fel val. Men ändå känns det rätt. För när jag tog valet att stanna så fick jag underbara vänner.
Vänner som har fått mig må bra.
Men om jag hade tagit valet att försvinna, så hade jag varit med personen som jag älskade, en person som försvann när jag var nio och skulle fylla tio.
Och tankarna/drömmarna skulle  aldrig ha hemsökt mig.
Något i mig säger att jag snart inte har något val. Det finns bara en väg.
Och man blir så trött på folk som säger "Jag känner dig" för du känner fan inte mig. Du vet inte mina känslor eller något.

Hos kompis

ÄR hos en kompis. Med andra ord hos Lillyy. Och om en timme och en kvart så är det Gossip Girl som gäller.
Ja, och sen får vi se vad som händer där efter.
Ska försöka mig på att gör en egen design nån gång i framtiden. Men jag försökte mig på det igår natt.
Men det funkade inte. Heddan är inte teknisk av sig ^^

Tävling ^<

Är med i en tävling om hårgrejs. På forhair.se och --> foki.                        



regn

Regn är mysigt att gå i, särskillt om det ösregnar och man går med en bästa vän. Och sen bara allmänt gå och köpa något gott att äta medans man går.

Så min dag har varit en skön dag. Var i stan och köpte lite saker. Ska dit imorn också, fast då köpa skor och något mer. Något mer är nog en present till Nini-san.

Nu ska jag fortsätta att se på teven. Och sen blir det väl rolla. en sommar bild till hösten^^

Du vara vacker

Tankar som är onda borde inte finnas, eller de elaka orden. För det första så sårar de orden människan som får den. Och tankarna gör att  personen bryts ner. Och kommer antagligen dö om den inte får den rätta hjälpen.
Och vad är den rätta hjälpen då?
Den är säkert att prata med någon nära, eller att bara berätta om den för någon.
Men vissa funkar det inte att prata med någon, och förstör sin kropp fysiskt. Det är ju också olika vid varje person. Det som funkar för mig, funkar kanske inte för dig.
Men glöm inte att hur du än ser ut så är DU vacker.

dasset där uppe

Om jag ska bajsa så går jag aomatiskt upp en våning. För det finns en sån där dassabok. Så man läser i den och bajsar. Men det ända negativa är att det finns inget papper. Så antagligen så går man på dasset mittimot, där det finns papper, eller så tar man det där uppe där boken är. Vilket dillema.


VS

rip

Nu ska vi sörja att en till art i godis påsen har dött. Dött för samma andledning som de andra godisarterna. Men tur är att affärens arter inte är utrotade ännu.

godis

Äter godis, mawnmawn, fick nog i mig lite för mycket. För känner mig trött och hängig. Alltså på den där perfekta myshömeret.
Men i alla fall, ska kanske dra in till stan på måndag, och köpa upp pengarna. Och sen få mamma att färga håret, fixa luggen och sen bara slappa.
Men det kommer bli en fullpackad vecka och sen så ska man ju såklart dygna. För inget lov är ju om man inte dygna.

....

Jag har bara inte orkat blogga. Eller rättar sagt jag har inte haft tid. Men nu är jag här. Så ^^ hej ^^ egobilder älskar vi allihopaaa

Dikter som jag ömm har skrivit.

Bara så ni vet. Så är jag inte en sådan där poet. Men men vem vet vad som händer framåt i tiden.
"När jag såg dina läppar. De läppar som var så röda. Och såg så mjuka ut. Jag försökte motstå att kyssa dem sådär direkt. 
Men varför gjorde jag inte det? 
Om jag visste vad som skulle hända, vad som skulle hända, när ditt svarta hår slutade skina. Ditt mörka hy blekna. 
Dina läppar blir vita, svaglösa. Dina ögon hade kvar sitt...sin färg. Men de var tomma. Som om du sakta tröttnade. 
Men kämpade det gjorde du. Och hop fyllde min kropp. Hopp om att du skulle överleva. Min kärlek till dig växte sig stark. 
Och sen någon gång så...så ska jag kyssa dina läppar. Få allt det som hade nästan dött. Bli levande igen. 
För jag....älskar dig."

Vågorna och vindarnas dans

 

Vindarna och vågorna dansar. Man ska bara lära sig dansen. Det brukar mest vara vindarna som styr dansen.
Dansen mellan vinden och vågen. Och dansen mellan våg och människa. Eller ett djur, fågel.
Det brukar vara  vågen som styr människan, har du någonsin sett en männiaka styra vågen?
Tänkte väl det.
Men man ska bara förstå sig på och lära sig dansen. Sen när man väl har lärt sig dansen. Så dansar man med vågen och vinden leker med ditt hår. Vågen för dig dit och hit. Vinden leker med ditt hår. Så det dansar sin egen lilla dans med vinden. Livet leker. Eller livet är en dans.
Ibland slutar dansen fortare än väntat. Och ibland är leken slut.

Flickan på bron

 

En flicka sitter på en bro. Hon dinglar med benen och känner vågorna mot hennes ben. Ögonen är röda av tårarna som rinner ner för hennes kinder. Hon torkade bort dom i början men sen lät hon dem rinna. Hon snyftade till. Och hörde hennes namn ropas och kände att någon började springa på bron. Det var tre par fötter som stannade bakom och bredvid henne. Och hon kände sex armar runt hennes hals. Och flickans läppar började dra sig uppåt. Och flickan log ett litet leende.

Allt tillsammans i en enda röra

 

Flickan på bryggan och flickan som dansar med vågorna. Är samma lilla flicka. Havet symboliserar hopp och frihet. Man klarar sig inte utan det. Utan det skulle man ta självmord. Hoppa mot någon vass klippa. Men det gör man ju inte bara sådär. Allt har en orsak. Och alla finns vi till för att bilda familj och  att leva livet. Sen dör man i någon sjukdom...

Kom gärna med kritik men gör den till positiv och inte till t:ex  "Du suger på det där". Och jag har skrivit som sagt dem själv.

...

Orkar inte, vill inte. Har bara kompisarna och  familjen kvar. Kanske det man vill ha kvar?
Men det går bara inte stanna kvar. Vill Måste iväg.
Måste bara åka iväg. Upptäcka världen.  Jag orkar kan inte stanna kvar här.
Vill bara iväg.  Långt borta. Långt bort från att tänka. Upptäcka jorden. Bestiga Mont Everest.
Känna molnen i ens hand. Och bara känna ensamheten. Att bara...vara. Där själv.

depp

Jag blir nästan alltid deppig, när jag tänker tillbaka. Tillbaka till slutet av sexan, då alla tankarna började. Alla dem här tankarna att bara sluta leva. Att ta sista andetag. Och se sitt liv åka i revy. Ja jag har tänkt mycket på döden.
Ända sedan min farfar dog så...jag vet inte.
Nu känns det bara som drömmarna och tankarna ska vinna. Känns som om jag har kämpat för länge. Som om jag inte orkar mer.
Men tackolov att jag har mina vänner omkring mig. Även de från internet. Annars utan dem så skulle jag inte ha levt.
Det skulle ju inte vara någon att komma till. Att få gråta ut hos. Och bara berätta, och att inte bara ha allt inom sig.
Och bara för jag vill trotsa mig själv så ska jag ge er en bild på mig. Eller ge och ge ni får se mig.
Och jag bryr mig inte om jag är ful eller inte.

idag...

Smäller det, eller något. Ska köpa hårfärg, och sen övertala mamma att färga det idag eller imorgon. Och sen klippa lugg, luggen ska då sprayas till röd. 8D
Det kommer bli så snyggt.

Natt

Nu är det snart natt. Jag är både en natt och en dag människa vilket är konstigt i alla fall för mig. För jag kan vara vaken så länge som möjligt på helgerna och ändå vakna så satans tidigt. Men det är nog något man lär sig eller något.
Och vad egentligen är en blogg. Det kanske är annorlunda O.O. För vissa skriver om sina liv och andra om mode. Andra skriver sina åsikter, och jag skriver om det jag vill.
För ni har väl märkt att jag skriver blandat? Men inte om mode. För jag kan inte mode. XD
Eller har inte försökt, men ändå.

Alla dessa normer.

Tänk er en värld där det inte finns några lagar, eller normer. Där man kan göra allt man vill även om det nu skulle ha varit olagligt. Man skulle  inte vara tvungen att gå till skolan eller jobbet. För man skulle ju göra det man själv ville.
Samhället skulle då kollapsa.
Ni ska få se en bild på mig, på kanske det 20 inlägget. ^^

BANG ^^

Bara för jag inte kan komma på rubriker. Om jag nu kommer att komma tillbaka till Göteborg. Och det enda skället är nog en affär och  kusinerna.
Men nu ska jag bara skriva av mig lite. Kanske därför jag har en blogg?
Men i alla fall. Mamma kommer och går. Hon har varit borta två vardags nätter.
Kärlek förstör alltid på något sätt. När ens föreldrar skaffar nya så förstör det familjen, när kärleken tar slut så splittras familjen.
Så i vilket fall förstör kärleken familjen.
Jag bara älskar denna tröjan.

Smal eller tjock?

Varför är de där två orden så tunga? För ord är ju starkare än svärdet.
Men om man nu ska komma tillbaka till ämnet så, vill ju de flesta vara smala. Det är ju bara att se på dem i Amerika. Men nu ska vi eller jag inte ta för givet att alla där vill vara smala. För vissa vill ju vara tjocka. Och vissa vill vara smala som dem i tidningarna.
Men dem i tidningarna är ju "perfekta". Inte en enda bristning. Men det finns ju de tidningar som inte photoshopar sina bilder. De låter de vara helt enkelt som de är. För varje människa är ju egentligen perfekt. För vi har våra bristningar.
De bristningar som får folket att bli perfekta. För det är ju vi människor. Och djuren för all del. Alla är vi snygga, fina, vackra, söta och ja allt som symboliserar ordet vacker.
Så varför trackar folk ner på varandra? De vill säkert ha uppmärksamhet, eller har bara dåligt självförtroende. Eller så får de ingen närhet av någon, så de inte kan komma till andra trappsteget på behovstrappan.
Detta avslutar vi med en bild.

Ny morgon

And new hope. Ett liv är som flera kapitel. Ett kapitel för varje år. Man ska inte skynda sig för att läsa klart kapitelna. Man ska läsa dem i noga i ro. För om man slarvar så missar man ord. Och inte kan man gå bakåt i boken för att läsa orden man har missat.
Godmorgon helt enkelt, hoppas ni har sovit gott, för det har jag ^^

YAY

Ska klippa mig plus färga håret. Tänkte mig något som var smått udda, så blont hår och en röd lugg. Det ska inte vara någon sån där "fin" röd. Utan mer, den på bilden. Så man får bara hoppas att det blir fint. Och snart så ska jag lägga mig. Ska bara få hjärnan att bli tröttare.

Gahhh

Jag börjar bli så irriterad på mig själv, för jag inte har någon lust attt gå in på min favoritsida. Men om jag nu går in där, så måste jag rollspela, och jag är en sådan person som rollspelar. SÅ varför gör jag inte?
Men nu är jag här igen och skriver. Har juinte skrivit på låt oss se ett dygn?
Men jag har haft det bra, har skojat och busat med kusiner, samt hållt i  den yngsta som har haft dop idag.
Konstigt nog så har alla vi tio kusiner, blåa ögon och antagligen blonda eller brunneter.


Och en fråga, vad vill folk läsa om egentligen. Och säg inte att ni vill läsa om mode, för det kan jag helt enkelt inte.

Hemma ^^

Har varit hemma nu ett tag. Eller hemma och hemma, är hos mormor och morfar ute på landet. Och imorgon kommer två kusiner också. Två assöta små varelser. Men den äldsta av dem två kommer säkert vara med min lillebror.  Men i alla fall, det kommer bli kul och för dem stora bloggarna kommer ju ha sådan där gala? För det är väl en gala? Men det är kul att läsa om deras kriser.

fortfarande i tåget

Säger man i eller på tåget?
Men i alla fall, är som sagt där fortfarande. Och bara allmänt börjar bli trött, trött. Så trött att man bara vill stänga ögonen och sova.

^^

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1180898/bunnyybunnyy?claim=zgmk2q4kajw">Följ min blogg med bloglovin</a>
Vi är nog snart framme i Göteborg, imorgon blir det nog att vara med en kusin eller två, vem vet ^^

...

Jag tror inte att ni vill veta min dag, för det skulle nog bli allt för jobbigt att läsa, för vem vill egentligen veta hur någon annans dag är? Man har ju fullt upp med andras.
Men i alla falla, nu sitter jag på tåget. Lille brodern hittade en ciggpaket vid sin plats så ja vi får se vad som händer med den senare 8D

Hej ^^

Hejsan. Snart ska jag till bussen för att sen åka tåg. Mellan tåget och bussen är det nog 20 min eller något sådant. Och jag och min brosa, mamma ska också köpa godis i Jätte Kul. Och sen så blir det till perrong tre kvart, skojade XD, menar förstås perrong fem eller sex som den nu brukar komma till. Men vem vet, nu när Lund gör om stationen. Men i alla fall, hörde via mamma att det var nästan vinter i Göteborg, och här i Skåne så är det ännu höst. Men vi får se om jag får en chock när jag kommer till Göteborg.
Men nu får jag packa det sista, och sen gå till bussen.

Gomorgon ^^

Rubriken lät som en gammal tants rubrik. Ska snart dra till skolan. Men måste hitta nycklarna ><
Men dem hittar jag nog. Om jag bara har en braig tur.
Men i alla fall. Fick ett vg på franska diagnosen igår. Vi hade diagnos och matteprov på morgonen <<

Woho andra inlägget :3

Ja som sagt. Andra inlägget idag. Ska bara fortsätta så här eller göra mer inlägg. 8D
Men vi får i alla fall se vad som händer i fortsättningen.
Ska till Göteborg i morgon YAY not. Sitta i tåg tre timmar. Det är sånt man vill göra på fredags eftermiddag. Men man får tänka positivt, slipper hålan. Och sen så får man gosa med Mojje.

A new try

Ja, ska försöka nu igen att börja så här blogga. Kanske är det kul så jag fortsätter...eller inte. Men i alla fall ska fixa redigeringen och sånt shit senare ^<
RSS 2.0